Zsákbamacska, avagy kulcs a női lélek titkaihoz

A Nő egy örök rejtély, egy megfejthetetlen igazi nagy titok. ... gondolják és mondják is sokan a férfiak . Pedig ez nem igaz! Minden nőhöz van egy lakat és minden lakathoz van kulcs is. Sokszor nem is egy, akár több is. Ha jó a kulcsod, akkor nyílik a lakat. ... Keresd a kulcsot!

HTML

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

Kezdődik

2008.07.15. 20:05 | Zsákbamacska | Szólj hozzá!

A kezdeti nehézségeken túljutottam, mármint ami ezt az indulást, blogbeállítást illeti. Nőkről, nemcsak nőknek fogok írni. Sőt! Úgy gondolom, hogy a női titkokra leginkább a férfinépségnek van a legnagyobb szüksége. Nem mondom, hogy az erősebbik nemnek, mert szent meggyőződésem, hogy a nők sokkal erősebbek! Tuti, hogy lesznek erre majd történetek is, ami bizonyítani fogja. A férfiak milliói álmodoznak a női lélek megfejthetőségéről. Évszázadik óta mit nem adnának azért, hogy üvegként láthassanak át rajtunk.

Mi nők, ismerjük magunkat. S tudjuk azt is, hogy nincs bennünk semmi titok. Mármint csak úgy teszünk általában, mintha lenne. Sokfélék vagyunk: fiatalok, idősebbek, játékosak, anyáskodók, okosak, színesek, érdekesek, félénkek, merészek, sejtelmesek, amolyan zsákbamacskák, igazi nők! ... és most, még igazi nagy titkok!

Nem sokáig!

A bejegyzés trackback címe:

https://nincstitok.blog.hu/api/trackback/id/tr57569874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: férfi lélek nők fiatalok titkok női idősebbek sejtelmesek zsákbamacskák
süti beállítások módosítása